Leven vanuit het diepste van mijn  Zijn

 Welkom Prachtige vrouw,

Ben je er klaar voor? Om de verandering in jouw leven te maken? Om de lessen van al jouw tegenslagen, pijn, verdriet op te pakken en om te zetten in jouw spirituele krachten? Waarmee jij jouw hart kan gaan volgen en kan gaan luisteren naar die innerlijke stem die jou vertelt dat er een mooiere manier is van leven. Een leven vanuit jouw diepste kern vanuit jouw verlangen, jouw Ziel.

Jouw Ziel heeft jou hier gebracht

Je bent klaar om de volgende stap te zetten in jouw ZIJN

Om je te verdiepen in wie JIJ werkelijk bent

Om te mogen leven vanuit JOUW verlangen

Je bent er klaar voor om te accepteren wie JIJ werkelijk bent

Om te gaan houden van JOU

Zodat jij het mooiste leven kan gaan leven ter ere van jouw prachtige ZELF

en jouw vreugde

De keuze voor jouw mooiste zelf

Voel je angst?

Vertelt een stemmetje in jou je nog dat je het niet waard bent?

Leef je voor je omgeving, je gezin, werk huis?

Leef je met alles zoals het van je verwacht wordt?

Ben je het vertrouwen in jezelf verloren?

Geloof je niet meer in jouw eigen dromen of verlangens?

Of Weet je niet eens meer wat jouw dromen en verlangens eigenlijk zijn?

Zit je niet lekker in je vel?

Worstel je met ‘Zelfliefde’?

Ben je bang voor oordelen van je omgeving?

Heb je last van faalangst?

Ben je bang om de liefde van anderen te verliezen?

Lieverd, ik herken dit maar al te goed. Je bent hierin echt niet alleen en het wordt tijd dat wij vrouwen elkaar gaan steunen en de hand gaan reiken om weer in onze vrouwelijke, spirituele krachten te gaan staan en te gaan stralen.

Ik heb mijzelf zo lang tegen gehouden in mijn pure levensvreugde, in mijn diepste verlangens. Maar het is mij gelukt om hier krachtig en liefdevol doorheen te breken en ik pak nu mijn missie op om bijzondere vrouwen zoals JIJ te helpen om dit ook te doen.

Al meer dan 10 jaren help ik vrouwen weer in verbinding met hun diepste liefde en kracht in hun eigen spiritualiteit en intuïtie.

Ik ben Farin, welkom op mijn site. Ik neem je mee in mijn verhaal.

”IK VOEL MIJN Kracht ALS IK MIJN OGEN SLUIT EN BID”

  Als klein meisje groeide ik op in verschillende culturen en religies. Mijn moeder leerde mij bidden op verschillende manieren, en mijn beide ouders drukten mij op het hart dat iedereen op Aarde bid tot één God. “Waar mensen bidden, bid mee, want we zijn allen één.” Ik vond het prachtig, het fascineerde mij, want ik kwam er al snel achter dat gebeden konden uitkomen en dat vond ik magisch! Zelf maakte ik eigen meditaties van mijn gebeden, bouwde mijn rituelen er omheen en integreerde het in mijn leven. Zo maakte ik mijn dromen waar en hiermee legde ik het fundament aan van mijn ZIJN en mijn missie in dit leven.

Mijn gebed heeft mij altijd geholpen om te leven vanuit mijn hart, mijn creativiteit en verlangen. Jarenlang straalde ik in mijn passies en talenten in theater en media. Een podium en de connectie met mijn essentie, dat was wat ik nodig had en dat gaf mij ultieme voldoening. 

Verdwaald

Maar toen, toen kwam ik ‘de liefde’ tegen. In een verliefde waas stapte ik in een lange relatie waarin ik mijzelf totaal verloor. In de ban van ‘de liefde’ paste ik mij helemaal aan, ik wilde vooral de ander gelukkig maken, laten zien dat ik een ‘goede vrouw’ was: begripvol, zorgzaam, meegaand, altijd vriendelijk, goedlachs en volgzaam. Het hield mij in de greep en ik leefde jaren lang naar de meningen, wensen en voldoening van anderen om mij heen. Ik hunkerde naar goedkeuring en zocht alles buiten mijzelf. Dit hield ik zo lang vol tot dat ik mijzelf totaal niet meer herkende. Van binnen voelde ik mij eenzaam, leeg, uitgeblust en heel onbelangrijk. Er was weinig tot niets meer over van de energieke, levendige vrouw die ik tien jaar daarvoor nog was.

Het was tijd voor verandering maar ik wist niet hoe. Ik had geen idee dat het leven nog anders zou kunnen zijn en een uitweg zag ik niet meer. Ik was moe en had niets om aan vast te klampen. Mijn leven was een tranendal achter een lieve glimlach en ik nam er genoegen mee. Maar toch was er onbewust één ding waar ik mij altijd aan vast had gehouden en dat was mijn gebed.

Diep in mij was er elke dag nog het stemmetje dat nog altijd tot mij sprak: “Vergeet niet te bidden”. En dat ben ik altijd blijven doen. Waarom wist ik niet, het was een gewoonte. En nu weet ik, dat deze krachtige gewoonte die mijn moeder mij heeft aangeleerd mij onbewust heeft gered, uit vele situaties in mijn leven. Elke dag bedankte ik het Goddelijke voor mijn bestaan, voor de bescherming, de zonnestralen, mijn eten, de kansen en de mensen om mij heen.

De weg naar mijn pure zelf

Op een dag vroeg mijn vader aan mij of ik met hem mee wilde naar een meditatie weekend. ‘Maar dat heb ík toch helemaal niet nodig?’ was mijn eerste gedachte, hoewel ik mij op dat moment ook realiseerde dat ik het mij echt niet kon herinneren wanneer ik voor het laatst echt gemediteerd had. Ik ging en het raakte mij tot in het diepste van mijn Zijn. Ik herinnerde mij langzaam weer wat ‘leven vanuit essentie betekent’. Ik besefte mij dat ik de bewuste aandacht voor mijn ziel, mijn energie verloren was. In de jaren die daar op volgden verdiepte ik mij meer en meer in mijn spiritualiteit gebed, meditatie, yoga, zuiverheid, vertrouwen en geloof. Ik volgde vele opleidingen, trajecten, holistische therapieën, maar ik volgde nog het meest mijn eigen hart. Het hielp mij om weer krachtig de weg terug te vinden naar mijzelf. Om mijzelf weer te herkennen en te waarderen.

Ik begon weer dagelijks te bidden en mediteren

Ik begon bewust te luisteren naar mijn hart

Ik liep niet meer weg voor mijn pijn en verdriet

Maar leerde het aan te kijken en om te zetten naar pure levensenergie

Ik ontwikkelde mijn eigen intuïtie en innerlijke stem

Ik leerde mijzelf een gezonde levenstijl in voeding, beweging en rust

Ik opende mijzelf voor de communicatie met de Spirits om ons heen

En dit transformeerde mijn leven, nog steeds, elke dag weer.

Inmiddels leef ik het leven waarvan ik altijd heb gedroomd. Een leven waarin ik elke dag de krachtige verbinding maak met mijn eigen hart, mijn kracht, de energie en mijn vrouwelijkheid. Waarin ik elke dag mijn keuzes mag maken om mijn leven steeds weer te verrijken. Ik geniet en zorg voor mijn prachtige gezin en ik ben er ook helemaal voor mijzelf. Ik geef liefdevolle aandacht aan mijn Lichaam en aan mijn Ziel.

Inmiddels heb ik mijn missie, mijn roeping omarmd. Mijn taak in het leven om vrouwen aan te raken en mee te nemen in de reis naar onze Essentie. Om samen de liefdevolle connectie te maken tussen ons lichaam en onze ziel. Om ook voluit te kunnen leven in vrijheid, rust, ruimte en liefde. En wat een geschenk is deze prachtige verbinding.

 Vanuit het diepste in mijn hart wil ik deze magische verbinding herstellen tussen vrouwen in spiritualiteit en intuïtie met prayers, meditatie, affirmaties, yoga, art, dans, zang en muziek.

Dit doe ik door persoonlijk vrouwen aan de hand te nemen, af te stemmen op hun energie en zo mij te laten leiden door de boodschappen van de energie.

Inmiddels heb ik al meer dan vijftien jaren ervaring in het werken, het beleven, het leren, het delen en doorgeven van onze spiritualiteit en intuïtie. Ik heb mijn leven mogen inrichten en vormgeven vanuit de Energie, vanuit mijn kern, mijn Essentie. En dat is zo mooi, zo liefdevol, oprecht en zuiver. Dat gun ik elke Ziel op deze Aarde

Ik luister nu naar mijn verlangen om jou aan te raken en mee te nemen in de reis naar jouw Essentie. Om samen de liefdevolle connectie te maken tussen het lichaam en de ziel. Om zo ook voluit te kunnen leven in vrijheid, rust, ruimte.

Vrijheid in alle facetten van jouw vrouw zijn. Alleen dan kan je volledig leven en volledig ‘Zijn’. In de mooiste, stralendste versie van jezelf. Voor jezelf maar ook voor de mensen van wie je zoveel houdt.

Ben je er klaar voor? Jouw prachtige energie wacht op jou en ik kan je helpen.

Met heel veel liefs

“De essentiële verbinding die Vrijheid, rust en voldoening geeft”

Contact

Heb je een vraag over mijn Intuïtiesessies, -trajecten of Readings? Of wil je graag met mij spreken?
Stuur me een berichtje.

Met veel liefs,
Farin