“Een roeping om dat te doen wat MIJ blij maakt.”

Wie is Farin?

Ik ben Farin Ramdjan, oprichtster van Food Body Soul, mama van Nathya en Sandji en very happily married met mijn allerbeste vriend Soso. Allemaal liefdes van mijn leven. Alles wat ik tot nu toe heb gedaan in mijn leven heb ik gedaan met veel passie en ambitie. Dat is wie ik in de kern ben. Full of life. Creatief. Vol vuur en energie. En toch realiseerde ik mij pas later, op een plek waar ik al meer dan 10 jaar kom, dat ik deze eigenschappen ergens in mijn moederschap was kwijt geraakt. 

Georgië. De plek waar ik al meer 10 jaar kom sinds mijn huwelijk met mijn beste vriend Soso. De plek die voor mij als thuiskomen voelt, waar ik het meest geïnspireerd raak en de plek die mij iedere keer weer dichter bij mijzelf brengt. Het was op deze plek waar ik besefte dat ik een ‘roeping’ heb. Zoals wij dat allemaal hebben. Een roeping die verder gaat dan mijn moedergevoel, verder dan mijn gevoel van ‘zorgen voor’, verder dan mijn gevoel van verantwoording voor alles en iedereen om mij heen.

Het was een roeping die ik al heel lang niet meer had gevolgd.

Een roeping om dat te doen wat MIJ blij maakte. Om dat te doen waar IK naar uit keek. Om bijzondere momenten aan en met mijzelf te besteden. Ik wilde mijn talenten weer gebruiken, mijn passies weer wakker maken en mijzelf bewonderen. Bewonderen om dat wat mij bijzonder maakt, om dat waarmee ik anderen raak. Ik wilde mij weer vrouw voelen, de mooiste vrouw in mijzelf kunnen zien. De mooiste vrouw, VRIJ, in al mijn facetten van ‘vrouw-zijn’. Helemaal voor mij, mijzelf zijn.

Ik wil ultieme voldoening en vrijheid ervaren.

Maar ik was moe, heel erg moe van al het ‘zorgen’ voor iedereen behalve voor mijzelf. Ik besloot om in mijzelf te investeren en boekte een retraite helemaal alleen voor mij alleen. Een retraite met dansen, yoga, natuur en rust, heel veel rust. Ik besloot om alle verantwoording die ik voelde voor de mensen en dingen om mij heen even helemaal los te laten. Natuurlijk was alles geregeld. Maar alles regelde zich toen ik het besluit nam om te gaan, te doen en gewoon te ZIJN.

En wat was het heerlijk! De vrijheid die ik voelde om alleen maar alleen met mijzelf te mogen zijn. Om mijn zorgen los te mogen laten en te mogen vertrouwen dat alles goed was. En op dat moment voelde ik: dit is hoe iedere moeder, iedere vrouw haar leven zou mogen leven; in vertrouwen, in vrijheid. Hier wil ik meer van creëren. Meer voldoening. Meer vrijheid. Meer mezelf. Want alleen dan kan je volledig leven en volledig ‘zijn’. In de mooiste, stralendste versie van jezelf. Voor jezelf maar ook voor de mensen van wie je zoveel houdt.

En daarmee was Visions on Food geboren. 

Met Woman Visions on Food ga je ontdekken hoe je veel meer voldoening en vrijheid in je leven gaat ervaren. En daardoor keuzes maakt, beslissingen neemt, uitdagingen aangaat die jij nooit voor mogelijk hield. Om op de manier dichter bij jezelf te komen en een echt vrij leven te gaan leven. Stralend en geïnspireerd. Allemaal met kleine, mooie en simpele stappen die jou de juiste voeding geven op het gebied van ziel, geest, hart en lichaam.

Mag ik jou begeleiden in jouw zoektocht?

“VRIJ, in al mijn facetten van Vrouw zijn”

Let's talk

Heb je een vraag over één van de programma’s of wil je graag in gesprek komen? Stuur me een berichtje.
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.