Visions on food

We kennen allemaal de uitspraak: ‘Je bent wat je eet’. Dat geldt voor alle verschillende vormen van voeding. Voeding voor de ziel, de geest, het hart en het lichaam. Je bent dat wat je tot je neemt, dat waar jij je aan blootstelt. Food Body Soul helpt jou om je weer bewust te worden van jouw unieke ‘zijn’ en van jouw unieke behoeften. Wie ben je? Waar verlang je werkelijk naar? En hoe kun je dat realiseren? Wat heb jij nodig? En leert je daarmee weer om krachtige keuzes te maken. Door de Visions on Food toe te passen, ga je kleine, mooie en simpele stappen maken die direct krachtige impact gaan hebben op jouw leven.

Wanneer jij naar de Visions on Food gaat leven ga je ontdekken hoe een leven vol voldoening en vrijheid eruitziet.  Dan kan je zelf keuzes maken door jouw eigen ‘voeding’ te kiezen en te leren genieten van dat waar jouw lichaam, jouw ziel, jouw geest en jouw hart om vragen.

Met Woman Love Freedom & Food help ik jou weer op het pad van die persoon die jij werkelijk wilt zijn, om keuzes te maken vanuit jouw werkelijke verlangen. Om vreugde en vrijheid te ervaren in en met jezelf. Om jouw eigen unieke verlangen te mogen omarmen. En uiteindelijk daarmee weer vreugde te voelen in jezelf, blij te zijn met jezelf, je lekker in je vel te voelen en weer te voelen dat je leeft.

“Voeding voor de ziel, de geest, het hart en het lichaam.”

Let's talk

Heb je een vraag over één van de programma’s of wil je graag in gesprek komen? Stuur me een berichtje.
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.